Юмейхо масаж е превантивна и терапевтичен метод

Един цялостен японски лечебен масаж и мануална терапия се използва за лечение на много заболявания, както и за подобряване на психическото и физическото здраве.

болки, ишиас, сколиоза, подхлъзнах дискове, ставни проблеми и напрежение в мускулите са само част от здравните проблеми, които могат да бъдат успешно лекувани с терапия Yumeiho®. Допълнителна полза е усещането за пълна релаксация и rejuventation, което повечето от клиентите ми описват като все по-висок, по-силен или изправено.

Сайонджи Масаюки
Юмейхо терапия е връзка на мъдростта от японски и китайски медицина с японската прецизност. Тя е създадена от д-р Сайонджи Масаюки Saiki Otsuki (1943-2005), основател и директор на Международния институт за медицинска профилактика в Токио регистриран сега като Юмейхо институт. Това е настоящето директор в Токио е г-н Toshiharu Китами.

Основната цел на терапия Юмейхо е да мобилизира авто-терапевтични или самолечение сили на нашия организъм чрез създаване на гръбначния стълб, таза и всички стави правилно. Юмейхо терапия е терапевтична система, състояща се от няколко процедури (в зависимост от патологичното състояние). Една процедура продължава около 45-50 минути, през което терапевт използва около 100 различни техники. Те включват, на първо място, масаж с месене и компресия, и мобилизация на всички стави, извършвани в оригинал и безболезнено начин (SEITAI – японски хиропрактика).
По време на пациента лечение на Юмейхо е напълно облечен в удобни и широки панталони или чорапогащи и тениска. Yumeiho® лечение се извършва по специален матрак поставен на пода.

Какво Юмейхо помага за?

Юмейхо гръбнака
терапия Юмейхо може да помогне при лечението на много заболявания, например: Юмейхо
• всякакъв вид болка в гърба и се подхлъзна дискове,
• лумбаго и ишиас,
• скованост или болка в областта на шията и раменете,
• болки в тазобедрените стави, коленете, глезените, пръстите на краката и ребрата,
• различни главоболие,
• менструални болки, нередовна менструация, безплодие
• заболявания на черния дроб, стомаха, червата, сърце, панкреас,
бъбреците, далака, пикочния мехур и т.н.

Първо

По време на пациента лечение на Юмейхо е напълно облечен в удобни и широки панталони или чорапогащи, чорапи и тениска.

лечение Юмейхо се извършва по специална матова поставени на пода.

По време на първата сесия опитен практикуващ събира цялата необходима информация за пациенти настоящото състояние и медицинска история.

След извършване на съответно лечение Юмейхо за пациенти състояние, практикуващ помощ на Юмейхо терапия сесии PLA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *