Как да изберете матрак

Не може изцяло се вписват в една от горните категории. Много траверси вписват не само в повече от една от горните категории, но могат да добавят до здравословни проблеми и дори партньор. Останете на вълната за някои съвети за това как да изберем матрак за вашите нужди:

Комбинирани траверси: Считате ли се за страничен спален вагон, но понякога работят пътя си в гърба или корема позиция? Вие не сте сами. Виж за матрак, който ще даде достатъчно подкрепа във всички позиции. Уверете се, че е достатъчно мека, за страна за спане, но не прекалено мека за стомашни позиции.
Par: Човек може да бъде обратно спален вагон, а другият може да е страничен спален вагон. Човек може да спи спокойно, докато другите гънките и се превръща цялата нощ. Уверете се, че матрака може да поддържа и двата траверси предпочитан стил на почивка, и да вземе предвид прехвърлянето на движение – не искате да ви безпокоят през нощта. Може би най-важното от всичко, се уверете, че той е достатъчно голям и за двама ви! Помислете мемори пяна, която реагира различно на форма на всеки човек, тегло и температура.
Спете с домашни любимци: предаване Предложение може да бъде от решаващо значение, ако оставите вашите космати приятели спят в едно легло като вас. Уверете се, че има достатъчно пространство също!
Гости Легла: Трудно е да се намерят най-подходящия матрак за много различни нужди. Придържайте се към нещо, което се побира в границите на вида на съня, които могат да красят стаята за гости. Играят на сигурно и да получите универсален матрак, освен ако имате намерение за някои и редовни посетители.

Деца: Младите траверси могат да изискват промени в кратък период от време. Вие може да искате да изберете нещо, което може да се справи тези промени. В противен случай, можете да се подходи към този, както бихте направили себе си – да си спомня как децата са заспали!
Болки в гърба: Това е за съжаление необичайно статут има много траверси търсят облекчение. Според изследванията, има пяна с памет мина доста добре. Независимо от вида на матрака, погледнете за легло, което естествено ще поддържа гръбначния стълб. Padding, дълбочина матрак, и повече ще влезе в игра, но това в крайна сметка е за лично предпочитание – нито един матрак работи за всички траверси, които имат болки в гърба. Също така помисли регулируема основа, която може да помогне да се поддържа гръбнака в неговата оптимална крива.
Други здравни проблеми: От сънна апнея да сколиоза, има здравословни проблеми, които могат да повлияят на вашия матрак избор. Моля обсъдим вашите нужди с лекар, който ще бъде в състояние да определи най-добрият матрак за всяко състояние или заболяване.

Започнете с опитва най-добрите матраци достъпно на сън. Можете да намерите матрак магазин близо до вас днес, където можете да получите лична консултация за вида на матрака може да се насладите. Необходимо е също да се основава на няколко матраци, за да видите как е в лице!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *