Бързо Съвет: Намерете идеалната височина за вашата задача стол

Този лост на дъното на регулируем вашия стол задача на бюрото си? Независимо от това, което си детински интуицията ви кажат, че не е само за шеги. Вземете да се движат далеч от стол момент и направи проста настройка за подобряване на вашето работно място ергономичност.

Според Американската асоциация на Chiropractic, даде своя стол правилната настройка на височината можете да запишете на товар от проблеми. Твърде нисък стол може да причини болка, синдром на карпалния тунел и ротаторния маншон в рамото обратно. Стол, който е твърде висока, може да доведе до това, което се нарича лакът болка голфър и възпаление на вътрешната страна на лакътя.

Така че, ако ще да се направи само едно нещо да imrpove ergnomics вашия офис стол, да направи корекция на височината. Това е толкова просто като ставане.

Както стоят пред вашия стол, регулиране на височината, така че най-високата точка на седалката (когато е в хоризонтално положение) е точно под капачката на коляното. Когато седнете, трябва плосък краката си на пода, с коленете си под ъгъл от 90 градуса, идеала долната част на тялото позиция за заседанието на бюрото.

Регулирането на височината на седалката също е добър начин да се провери ергономията на останалите работни места.

Ако не се поберат краката си под масата (трябва да имате достатъчно място за удобно краката си в коленете, за да се пресичат), или няма достатъчно пространство, за да ги държи свободен да се движи бюрото ви е твърде ниска за вас. Сложете го на щрангове или да инвестират в бюро, което е най-подходяща височина.

Ако можете да се настаните удобно, но трябва да вдигнете ръцете си, за да стигнат до клавиатурата или работната повърхност, вашата работна станция е твърде висока. Намери начин да се намали работната повърхност (специалист клавиатура може да помогне). Освен това, можете да регулирате височината на стола, така че лактите са на същата височина, на бюрото си и поставка за крака достатъчно висока, така че можете да плосък краката си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *