Основна гардероб за почивка с минимум неща

Основна гардероб за почивка с минимум неща дойде тук за дългоочакваното ваканция! Почивката започва с торбички за събиране на които могат да бъдат просто непоносимо. Донесете тежък багаж и изведнъж откриете, че много нещаa не са необходими, и нещо, просто не е достатъчно. Една история с вас няма да се случи, ние ще Ви помогнем да направите основен гардероб за лятна почивка.

Прието е за торбички за събиране, първо направете списък на всичко, което искате да правите с тях. След това, в рамките на няколко дни, за да го прегледа и да добавите нещо, но нещо е хвърлено. Но не забравяйте да поставите нещата без които останалите ще бъдат унищожени.

1. На първо място, се опаковат дрехи и обувки за плаж. Този набор остава същата от година на година, промяна само модни стилове и цветове. Така че, почивки на морето няма да се появят без бански, шалове, шапки и светлина шамар. Обикновено за слънчеви очила и плаж чанта жените не са забравени.

2. След това, ако трябва да отиде шорти, светлина пола, бяла риза и няколко тениски, въздушни или лека туника е като черна яка за всеки отделен случай на студено време. Вие се съгласявате, че този набор от дрехи е достатъчно, за да отиде на турне и екскурзии до плажа. Обувката е по-добре да изберете удобни балет апартаменти или сандали клинове. Не забравяйте да донесе голяма чанта.

3. Останалите ще бъде без вечерна рокля. Тъпа коктейлна рокля и сандали с токчета, трябва да имат почетно място в куфара, за да видим къде лукс вечер, и този случай е в покой трябва да се появи. бял костюм и вземете със себе си за специални моменти. По-добре да изберете обувки, които ще съответстват на роклята и костюма. Не забравяйте за аксесоари за вечерни рокли.

4. Да не ги нося много бижута и аксесоари, но без колан в бяла риза, перлена огърлица, обеци и гривни, подходящи за бански костюми, не можеш да направиш. Това е най-малкото, което е необходимо и ще бъде необходима почивка.

5. набор от козметика и продукти за лична хигиена всяка жена е в основата на собствените си нужди. Но е важно да се помни, за да донесе слънцезащитни пръчици за еднократна употреба шампоан и душ гел, крем депилатоари и за премахване на грима лосион, крем за различни части на тялото, лак за нокти подложки. За да не вземе пълен пакет от ресурси, купуват малки съдове и ги поставете в техните фондове. Тези малки буркани могат да бъдат намерени във всеки магазин за красота.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *