Как да изберем колан в дълга черна рокля?

Трудно е да се въздържат от закупуване на дълга черна рокля. В крайна сметка, с високи токчета, тя изглежда елегантен, с плоски обувки – обикновени, но с правилен подбор на аксесоари поберат на почти всички случаи. Може би един от най-лесните начини за разнообразяване на черно макси рокля – украсяват колана си. Тъй като черно – универсален неутрален цвят прост колан може да се промени от една рокля, за да създадете и двете селски и бляскав костюм.

човек от хайлайфа

За изискан вечерно облекло пресече кръста в дълго черно облекло метална лента. Средна ширина на колана в матово позлатен метал или розово злато цвят в контраст с една проста черна рокля изглежда безупречно елегантност. А малки кристали на метален колан или множество метални вериги, лежащи ниско към хълбоците, веднага дават усещане за блясък външен вид. Можете да изберете инкрустирани камъни или пайети шипове еластичен колан, отслабване на талията. Този луксозен изискан костюм трябва да допълва цвета на метални сандали с токчета с каишки.

селски глупак

Подчертайте простотата на черни рокли с помощта на златисто-кафяво, сиво-жълт или кафяв оплетени колан. Коланът трябва да е широк от тънък и средни с проста метална тока. Плетен колан прикрепен на кръста или на бедрата, във всеки случай, ще ансамбъла в “случайни” стил. За да се облича можете да носите обувки с дебели токчета и бижута с тюркоаз рокля с вратовръзка елементи заедно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *