ако поръчате вратите

Производителите порта е размерът на стъпката на вратата, което те правят, така че трябва да се реши кой ще направи портата, и да вземат по-големия размер на 3.22 m Можете да добавите следната -. Ако поръчате размер на вратите на 3.22 m, а най-близкото по-голям размер което прави компанията е в размер на 3.3 m, а след това ще се изчисли цената, въз основа на целта на 3.3 m, поради което е необходимо, за да закръгли в посока нагоре или надолу. Във вашия случай е по-добре да го направя в голям начин.

Често собствениците на автомобили по широк отвор за срок до две коли, два комплекта ролетни щори. Тя е по-удобно, ако трябва да се изгони от гараж един автомобил, а втората е да застане зад затворената врата. Може да се помисли тази опция.

Като цяло, капаците наскоро станали популярни и това е обяснението. Например, те не заемат повече място пред гаража като летящи врати. Това е особено полезно в тези дворове, където има малко пространство. Освен това, тези гаражни врати са с висока степен на защита срещу хакерство. И няколко по-силна стомана врати алуминий, но миналото е по-лесно и по-евтино, така че много популярен сред собствениците на автомобили.

Друго предимство на тези трасета е тяхната надеждност: не корозират. И благодарение на тяхната безопасност могат да бъдат сигурни, че пръстите ви ще останат непокътнати по време на движение на навивания. Освен това, ако изравняването трябва ремонт, за да намерите резервни части за тях е съвсем проста. И още един аргумент в полза на ролетни щори: богат избор от цветове позволява хармонично се вписват в цялостния дизайн на ансамбъла на двора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *