Батерии, акумулаторни батерии за преносими компютри на HP

Друг добре известен компания, занимаваща се с производството на първоначално измерване и тестово оборудване – HP. Основана през 1939 г., Hewlett Packard и (оттам и името), и двете, трябва да се каже, са възпитаници на университета Станфорд. Първият продукт, освободен под марката HP, е била висока точност осцилатор. За да тествате стерео звук в компанията Hewlett Packard и помолени Walt Disney Studios.

След това, HP започна постепенното му развитие. Сега американската компания предлага линия на калкулатори, скенери, принтери, PDA устройства, компютри за дома и офис употреба, работни станции, сървъри, аксесоари (батерия и HP батерии), както и обхвата на продуктите, като например електронно-медицинско оборудване, измервателна техника, оборудване за химическа изследвания.

Този бум дойде в компанията през 2002 г., когато HP се сля с Compaq, при което се образува тандем, който и до днес е водещото в броя на продажбите на персонални компютри. Най-известните са серията HP лаптопи като ProBook, ElitBook, G7000, Compaq Presario, Compaq Mini, Pavilion, TouchSmart, Mini и HDX. Американските компании винаги ценят своите клиенти, така че се опитват да произвеждат само висококачествено оборудване, така че дори и батерията и HP батерии са много тестове, преди да бъде пуснат в продажба. Тя е от проверката на такива подробности положи успех на надеждни и издръжливи електроника.

Да не забравяме за това, че батериите за лаптопи не са подходящи за всички модели на един и същ производител, така че тези устройства трябва да са толкова надеждни, колкото е възможно, за да се избегнат евентуални щети. Въпреки, че HP не е специализирана в някои персонални компютри, но всички произведени оборудване отговаря на най-строгите международни стандарти. Сливането с Compaq добавят само здравина на американския производител, пред които сега едва ли някой може да устои.

Може би, например, батерии или други компоненти Fujitsu притежава по-добри колеги от САЩ, но това е само въпрос на време. И все пак, трябва да признаем, че HP вече далеч напред от много производители на компютърна техника и това не е границата, особено това предимство може да се види в разработването и производството на принтери и скенери, които са навсякъде по света сега са в противоречие като топъл хляб. Така че можем спокойно да кажем, че HP е американска компания, за да постави нов бар за производството на компютърна техника.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *