Какви са най-честите повреди

Много е важно незабавно да предоставят потенциал повреда на помпата: сред страничните щети, които му погрешни показания поради, всъщност, има откъсване на колан, прегряване на двигателя, самият отказ на двигател. загуба на охлаждаща течност е един от най-често срещаните грешки: просто и на износването на един от компонентите на помпата, като лопатки за витла или пломбите, защото се случват тези загуби. В този случай, тя ще служи за проверка, за да се определи дали е възможно да се промени пломбите слънце или ако е необходимо да се замени вместо водната помпа. Дори е възможно засядане на помпата ще се нуждаят от подмяна на целия обект.
Замяна на водната помпа

Можете да замените водната помпа на собствения си, в случай на нужда? Както и при много механични операции, отговорът е да, при условие обаче, да бъдат запознати с механиката на колата, ръчни умения, опит, и се отделя специално внимание, защото това не е проста задача. А изключен и охладен двигателя, блокира колата на подходяща подкрепа, за да постави в безопасност, така че да може спокойно да работи под самия автомобил.

Като допълнителна предпазна мярка, също изключете акумулатора заземяването. Носете си купа и я поставете под радиатора: можете да се отцеди охладителя там прави много внимание, тъй като тя е силно корозивна течност. След изпразване на радиатора, трябва да премахнете ремъците: за да можете да получите достъп до удобно помпата, често е необходимо да се премахне задвижващия ремък. След това можете да премахне старата помпа, внимателно почистете ръждата в околните райони, а след това завийте на новата помпа. След това тя ще продължи да се постави обратно и завийте всичко обратно, като се уверите, за да замени всички парчета на мястото си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *