Мама Дънки: Какво е това и как да ги носят

Безформени деним с висока талия – мама дънки трудно да се влюбват от пръв поглед. Но, ако се вгледате по-близо, те могат да видят любимите си неща в гардероба!

за всеки модата и всички ваши любими тесни дънки бързо избледняват на заден план. Вземете си място на честта в женската съблекалня удобно «мама» готов набира популярност днес. Този модел е направо от 90-те: стила, а името казва за стила на края на миналия век. Безплатно и лесно, с висока талия – “Мама” дънки вече са спечелили признанието на световните модни редактори и звезди стрийтстайл хроники.

Вижте също – Нови 90 мода се завръща

От какво да се носят дънки МОМ?

Концепцията е проста: най-важното – не цепя косъма на две. А именно, не презастроено лък пластове и изпъкналост. Първата стъпка е да се вземе пример от известните образи от миналото. Например, с несравним стил Мерилин Монро, която с удоволствие носеше тези дънки с бяла риза завита в тях.
Вдъхновен от стила на 90-те години и шпионира някои интересни идеи за това какво да се носят с дънки, мамо, ще знае, че всички серии «Приятели», героинята, който е любител на този толкова популярен модел. Имайте предвид, върховете на реколтата, чорапи в obtyag, ризи и якета и палта безплатно или мъжка кройка.
Мерилин Монро в дънки

За да се поберат на майка-дънки?

ЕПК талия визуално удължават крака и изправен крак от бедрото крие фигура недостатъци – този модел е почти всичко. Собствениците на тънка талия, разбира се, ще бъдат особено доволни, но момичетата с форми на “Mama Дънки” също ще бъдат развълнувани. Основното нещо – правилно да вземете цялото изображение и да се създаде подходяща форма силуета ви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *