Основни правила за избор на модни аксесоари

Облекло и аксесоари трябва да подчертават вашето достойнство. С помощта на добре подбрани аксесоари можете да се съсредоточите върху мястото на фигурата, което искате да подчертаете, и в същото време да отвлечете вниманието от проблема.

Всички допълнителни детайли в облеклото трябва да бъдат вашето естествено продължение. Те могат да направят нещо, което е в гардероба ви, не първата година, модерна и стилна. Използвайки аксесоари, можете бързо и ефективно да създадете визуална пропорционалност във формата.

Носейки една и съща рокля в различни ситуации с различни аксесоари, можете драматично да промените имиджа си. С помощта на добре подбран аксесоар можете да преобразувате дори и скромно нещо, което му придава елегантен вечерен облик.

Най-накрая, аксесоарите могат да покажат индивидуалността ви и дори да променят стила. Но във всеки случай, като имате тези или други аксесоари на различни места, трябва да се стремите да създадете холистичен образ, така че гледката отстрани да акцентира върху лицето ви.

Ето защо аксесоарите в гардероба не са излишни. Ако семейният бюджет позволява, те трябва да бъдат купени не само в случаите, когато виждаме много подходящ за замислен имидж, но и когато все още имаме неясна представа къде и как ще бъде от полза за нас. Във втория случай аксесоарът може да се хареса толкова много, че е невъзможно да се премине от него. Жените с вкус и стил, обикновено бързо ориентират при покупката на аксесоари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *