Правилно кацане: тънкостите на избора на мъжко облекло

При идеалното кацане на мъжкото облекло, никой няма да разбере по-добре от шивачите с лондонския Savile Row. Но дори и неща от магазина могат да изглеждат и да се чувстват по тялото, сякаш са били пришити специално за вас. Какво да търсите, за да постигнете този ефект?
Тениски и поло

Тениска – основата на ежедневния гардероб. И въпреки че стилът на случайни е свързан с релаксация, седнал на фигура такива неща трябва да бъдат от правилата. Така че, правилно избраната базова фланелка трябва в идеалния случай да ви приляга на рамото и да се побира, но не стягайте торса. Правилната дължина на ръкава е до средата на бицепса, а дължината на самата риза е малко под колана.

Поло в непосредствена близост до тялото не е толкова здраво – пространство винаги остава между кожата и тъканите (но не толкова много, че нещо в теб “затвори”). Правилната дължина за 1 см затваря горните джобове на панталоните. Уплътнителите се различават по плътност и конфигурация, но традиционната двуслойна яка на яката осигурява по-добра форма. И въпреки че не е нужно да закрепяте горния бутон на поло, трябва да имате достатъчно място, за да направите това без затруднения.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *